.

.

TOTS 21


Els regidors Laia Estrada i Jordi Martí

Els regidors Laia Estrada i Jordi Martí

En la línia de renunciar “als privilegis que fins ara tenen els i les conselleres de l’Ajuntament de Tarragona”, la CUP ha demanat avui a la Comissió Informativa de Seguiment de Cultura, Patrimoni, Turisme i Joventut que tots els grups municipals renunciïn a les entrades assignades als membres de consistori.

Fins a aquesta legislatura, només ICV renunciava a anar gratis a espectacles patrocinats per l’Ajuntament. A partir d’aquesta legislatura, seran la regidora i el regidor de la CUP, junt amb la regidora d’ICV, els tres que no rebran entrades gratuïtes per als espectacles. Per reforçar aquesta proposta, la formació independentista proposarà al plenari del proper 17 de juliol que els grups municipals renunciïn a aquests privilegis.

Fins a aquest moment, la consellera Laia Estrada i el conseller Jordi Martí i Font han proposat la limitació de sous a un màxim de 1.600 euros mensuals amb 14 pagues anuals, 2 vegades i mitja el Salari Mínim Interprofessional (que no va ser acceptada però que ells sí s’apliquen), i han renunciat a les places de pàrquing gratuïtes que els han ofert en funció del seu càrrec. Les renúncies i propostes en aquest sentit van encaminades “a aprofundir en la radicalitat democràtica pròpia de la formació anticapitalista i suposen una part important del programa de al CUP”.