.

Manifestació contra BCN World

Manifestació contra BCN World

El passat 21 de gener l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va comparèixer amb els seus homòlegs de Reus, Salou i Vila-seca a la Comissió d’Economia, Finances i Pressupostos del Parlament de Catalunya. En la compareixença, la CUP exposa que Ballesteros va defensar el projecte BCN World i la possibilitat de modificació de la llei que regula els centres recreatius turístics, la tributació del comerç i el joc “si aquesta anava condicionada a la creació de llocs de treball al territori, ocupació d’empreses i l’impuls de l’activitat cultural complementària”.

La CUP tarragonina s’afegeix a la preocupació de l’assemblea Aturem BCN World per la “celeritat amb què s’està tramitant aquesta llei i la col·laboració que hi estan exercint alcaldes com Ballesteros”. Per la formació és “sorprenent la fe cega que té el consistori en aquest projecte com per haver-hi de sortir a la foto. Un projecte que implica una forta modificació legislativa en assumptes de salut pública i que s’està justificant amb unes afirmacions que el poble ha d’admetre com a dogma, sense tenir suficient informació per decidir, sense conèixer-ne l’impacte social o ambiental, la viabilitat econòmica o jurídica”.
És per això que la CUP s’afegeix al prec que l’assemblea Aturem BCN World fa als alcaldes de la zona i presentarà a la propera sessió plenària de l’Ajuntament un prec perquè l’alcalde Ballesteros faciliti una còpia del projecte BCN World, així com els informes emprats (d’impacte econòmic i social, de sostenibilitat ambiental, informe jurídic…) per tal d’argumentar el seu posicionament respecte aquest projecte.
/* JS para menú plegable móvil Divi */