.

Imatge de Tàrraco Història Viva. Foto: Xarxes Socials.

Imatge de Tàrraco Història Viva. Foto: Xarxes Socials.

El Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha transmet a la regidora Inmaculada Rodríguez, presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, que rebutja la invitació que ha adreçat al nostre Grup Municipal i a la resta de formacions polítiques municipals per assistir de franc “amb un acompanyant” al primer passi de la recreació històrica “Un triomf a Roma” i que tindrà lloc aquest divendres dia 5 d´agost a l´Amfiteatre dins de la cinquena edició del festival Tarragona Història Viva.

La CUP ha recordat a la regidora del Partit Popular i presidenta del Patronat de Turisme que el grup municipal ja ha expressat en múltiples ocasions, fins i tot mitjançant mocions al Plenari Municipal, que cap regidor hauria de rebre entrades gratuïtes a espectacles. En concret, al juliol del 2015 la CUP va proposar que tots els grups municipals haurien de deixar de rebre entrades assignades als membres de consistori per assistir a espectacles. Aquesta moció va ser rebutjada amb 20 vots en contra, entre els quals el de la consellera Inmaculada Rodríguez qui, en un exemple de coherència política del seu partit, torna a insistir a l’oferiment d’entrades gratuïtes als regidors, aquest cop però amb l’agreujant d’estendre la invitació “a un acompanyant” sense cap vincle amb l’ajuntament.

Per a la CUP, regalar entrades a espectacles i convidar-hi “acompanyants” és “més propi de patricis romans acostumats a gaudir de privilegis protocol·laris que no pas de ciutadans tarragonins amb prou recursos propis per pagar el preu d’una entrada”. A més, afegeix, que “aquesta mesura representa un greuge comparatiu envers els ciutadans i ciutadanes que no podran accedir-hi a aquest espectacle per manca de recursos”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */