.

El plenari té lloc aquest divendres

El plenari té lloc aquest divendres

El passat 4 de desembre el tinent d’alcalde de Projectes Estratègics de Tarragona, Javier Villamayor, va presentar en roda de premsa, conjuntament amb el director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat, el projecte de l’Anella Mediterrània dels Jocs del 2017, segons el qual, aqueix complex esportiu estarà situat a Campclar i es convertirà en l’epicentre esportiu de la competició.

L’equipament es preveu situar en les instal·lacions esportives del carrer Riu Ciurana de Campclar, una ubicació veïna a l’Escola de Ponent, que actualment educa en aularis prefabricats (barracons) a l’espera d’una ubicació estable per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

La CUP de Tarragona espera que aquesta coincidència geogràfica pugui servir per garantir una ubicació estable i digna del centre educatiu. En aquesta línia, farà una pregunta al plenari aquest divendres per demanar a l’Ajuntament si té previstos algun tipus de contactes amb la Generalitat o altres mesures” per garantir que els alumnes de l’Escola de Ponent estudiïn en unes condicions adequades”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */