.

La CUP de Tarragona no farà la clàssica enganxada de cartells aquesta mitjanit  i posarà en marxa una “ruta per la repressió” que començarà poc abans de les dotze davant de l’antiga comisaria de Policia.

La formació ha convocat una assemblea oberta a les 20h al Casal la Sageta de Foc “per tal d’autoorganitzar-nos” per “fer prevaldre el contingut i la proximitat amb la gent per sobre de grans gestos mediàtics i propagandístics”.

A les dotze de la nit, quan comenci oficialment la campanya electoral, la CUP de Tarragona no serà al costat de la resta de formacions polítiques fent la típica primera encartellada de cara els mitjans. “En un context com l’actual, especialment després que avui mateix es confirmés que tant els consellers Junqueras i Forn com els presidents d’Òmnium i ANC Cuixart i Sànchez seguiran a presó per la seva activitat política, hem cregut que és inacceptable fer com si no passés res i seguir el joc que ens imposen”, afirma en un comunicat. És per això que ha organitzat una Ruta pels espais de la repressió preconstitucional i constitucional conduïda per Francesc Xavier Tolosana, que començarà davant l’antiga comissaria de la Policia Nacional (l’actual Cambra de Comerç).

Per a la CUP de Tarragona és imprescindible “no normalitzar” la situació “dantesca” que estem vivint, la qual, alhora, “evidencia que davant el totalitarisme d’un Estat instaurat en la corrupció i la demofòbia l’única esperança per gaudir d’una vida més digna és lluitar per materialitzar la República”.