.

Des de l’Assemblea Local de la CUP de Tarragona es vol manifestar públicament satisfacció per l’èxit de convocatòria que es va viure ahir a la nostra ciutat i a la resta del Principat, tant a les manifestacions organitzades per les organitzacions independentistes com a les organitzades per l’Esquerra Independentista i Anticapitalista, de les quals la CUP participa, com va ser el cas de la manifestació convocada a les 20 h a Reus.

El fet que milers de persones (110.000, segons les dades de l’organització) ocupessin la Rambla Nova de Tarragona, des del balcó del Mediterrani fins a la plaça Imperial Tàrraco, és més que significatiu i, entre moltes altres fets, evidencia que la manifestació d’aquest 11 de Setembre ha estat la més massiva de la història de la ciutat. Per tot això, i pel grau d’implicació i la diversitat dels manifestants, des de la CUP es vol felicitar la organització d’aquest esdeveniment, però sobretot volem felicitar les persones que hi van assistir perquè sense elles cap procés de ruptura democràtica és possible i perquè són elles les que impulsen la independència del Principat de Catalunya, dia a dia, any rere any.

Des de la CUP volem recordar que el més difícil està per fer i que caldrà ocupar els carrers i places dels Països Catalans sempre que sigui necessari. Caldrà fer, de la unilateralitat i de la desobediència a les institucions i les lleis antidemocràtiques de l’Estat espanyol, la via del trencament amb Espanya. Sense desobediència no hi ha independència!