.

La Cucafera ha celebrat avui el seu 25è aniversari baixant les escales de la Catedral amb una posada en escena espectacular, conquerit la plaça de les Cols a ritme de la sintonia de Joc de Trons interpretada per la Xaranga Tocabemolls. A lloms hi duia el cavaller Marcel Mislata i Laura del Peso, la princesa que ha domesticat la fera, convertint-la en un ésser que balla alegre i reparteix caramels. Els petits actors havien estat escollits per càsting a les festes de Sant Magí.

Després de ser amansida, la Cucafera ha ballat a la plaça de les cols a ritme de l’Amparito Roca i el Paquito el Chocolatero fins que, la Tocabemolls li ha tocat l’Aniversari feliç perquè rebés els seus regals: un pastís, uns globus formant el número 25, i un espectacular bany de confeti.

Després ha començat a baixar pel carrer Major a ritme de cançons contemporànies com Todos los días sale el Sol de Bongo Botrako. un pastís, uns globus formant el número 25, i un espectacular bany de confeti. La festa final de l’acte ha tingut lloc a la Plaça dels Carros amb música i dj’s, servei de bar, pizzes i sortejos amb la col·laboració de Premium Club, Sala Zero, Domino’s Pizza, Port de Tarragona i Repsol, i ha estat organitzat per l’A.V.V. del Port, l’Ajuntament de Tarragona, Cucafera i el Blog del Barri del Port.

Romà Rofes

Programa de Santa Tecla pel dimecres 21 de setembre