.

.

TOTS 21


Foto de família dels participants a la trobada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat a un ‘roadshow’ (acció de màrqueting en diferents punts de la geografia mitjançant espectacle o entreteniment) organitzat per l’operador turístic Coral Travel.

Un total de 520 agències van ser convocades a les quatre presentacions sobre la Costa Daurada a les ciutats de N. Novgorod, Moscou, Voronezh i Krasnodar, a l’oest de la Federació Russa . A més del Patronat de Turisme de la Diputació, la representació de la Costa Daurada també ha comptat amb el Patronat de Turisme de Salou, de PortAventura i de diversos empresaris de la destinació.

La representació de la Costa Daurada assistent a aquest roadshow a Rússia l’ha encapçalada el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas.

També hi van assistir representants de PortAventura, i empresaris de Besthotels, Ohtels, Vita Hoteliers, Fourelements i Le Méridien Ra. A més, representants de Coral Travel i de Viajes Olympia, van acompanyar al grup. Per tal d’afavorir la comercialització de la destinació Costa Daurada, s’hi han organitzat presentacions sobre la Costa Daurada, on cada representant de la zona hi ha presentat la seva oferta.