.

Josep Maria Cortés, Pep Bertran i el presentador de l'acte Jordi Suriñach Foto:Tarragona21

Josep Maria Cortés, Pep Bertran i el presentador de l’acte Jordi Suriñach Foto:Tarragona21


Amb l’objectiu de millorar la seguretat a les colles castelleres i donar la benvinguda a aquells nous castellers a les colles s’ha editat el vídeo “fem pinya”.

El vídeo presentat per Biel Duran ensenya per exemple com col·locar-se en una pinya i quin impacte pot absorvir aquesta pinya.
Amb la seguretat com a bandera i començant a explicar que els Castells són un esdeveniment segur on només un 3% dels castells intentats cauen.
Des de Repsol el director de relacions externes de la companyia, Pep Bertran ha reconegut que “nosaltres treballem molt la seguretat i això és que fa també la coordinadora treballar amb la seguretat en els castells. Hem trobat una bona parella de ball per poder posar a disposició alguns dels nostres programes”.
Bertran ha recordat les semblances entre la Coordinadora i la pròpia Repsol en temes de prevenció de riscos.
El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya Josep Maria Cortés ha recordat que “els castells són una activitat segura però fer-los comporta un cert risc on la prevenció i la formació són bàsiques”.
El conveni també portarà una na jornada formativa exclusivament dedicada a colles universitàries i una taula rodona on es proposaran temes que anteriorment les colles hauran demanat.
Aquest és ja el quart conveni que signa Repsol amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Aquest és el Vídeo FEM PINYA