.

La zona de Marina Port Tarraco

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha reaccionat, de forma immediata, a l’anunci que aquest dimarts feia l’empresa que gestiona la marina Port Tarraco, de Tarragona, sobre les negociacions que està duent a terme per implantar un centre comercial outlet a les seves instal·lacions.

La patronal del comerç s’oposa a aquest complex, i assegura que el projecte requereix d’una llicència de la Generalitat de Catalunya per ser un establiment col·lectiu de més de 2.500 metres quadrats, i que per obtenir-la els terrenys haurien d’estar inclosos com a trama urbana consolidada. Segons la CCC, el port de Tarragona està fora i, per tant, la normativa no permet aquesta implantació.

La patronal del comerç ha lamentat que el port de Tarragona faciliti una “oferta comercial” d’aquest tipus, quan el que hauria de fer és “ser un punt d’atracció per a la revitalització el comerç de la ciutat”.

Per la CCC, si aquest centre comercia outlet es dugués a terme “podria tenir l’efecte invers i fer perdre l’atractiu actual de la ciutat”. La Confederació, a més, ha assegurat que l’oferta de producte outlet, ja compta amb diferents centres d’aquest tipus a Catalunya, i que s’està generant una sobresaturació, tot i que a la demarcació de Tarragona no n’hi ha cap. Davant aquest anunci, la CCC s’ha adreçat a la Direcció General de Comerç de la Generalitat per conèixer la situació del projecte, i demanar el compliment de la normativa, ja que, segons la patronal, aquest complex no podrà obtenir l’autorització.

/* JS para menú plegable móvil Divi */