.

La comparsa guanyadora, amb la seva proposta del Dia dels Morts. Foto: Alejandro Navarro

La comparsa Disc 45 és la gran guanyadora d’aquesta edició de la Disfressa d’Or, un certamen que enguany arribava als seus 25 anys i que any rere any ha anat creixent amb qualitat, èxit de públic i participació.

Enguany han estat 14 les comparses que han competit i ho han fet amb una gala carregada de sorpreses i amb una presentadora de luxe, la cantant i actriu Patricia Fernández i amb la novetat, a més, que la gala ha estat retransmesa en directe per Tac12.

L’espectacular posada en escena de Som Urban, segona classificada. Foto: Alejandro Navarro

Una presentadora estel.lar: Patricia Fernández. Foto: Alejandro Navarro

Aquesta nit Disc 45 ha aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta titulada Desfilada Dia de Morts. El segon premi ha anat a parar a la comparsa Som Urban, que ha sortit a l’escenari amb la temàtica Pati d’Armes. Ambdues s’han endut un premi econòmic de 800€ com a primer Premi Parc Central i el segon, de 500€.

Foto de família de les colles participants. Foto: Alejandro Navarro

La resta de participants, que han estat l’Albada, Amics de la Part Alta, Colours Fantasy, Comparsa Carmelites, Fotem-li Canya, La Ballaruga, la Unió d’ACUAE, Magic Dansa, Nou Ritme, Sinhus Sport, Spectrum Comparsa i Platinum, han omplert la Tarraco Arena Plaça de l’esperit més carnavaler i amb gairebé de 3.000 espectadors molt entregats al certamen.