.

.

TOTS 21


Imatge de grup dels participants. Foto: Ajuntament

La Comissió Tècnica de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre s’ha reunit a Cambrils per fer balanç de l’any 2021 i preparar el 2022. Tots els directors i directores dels 13 museus membres s’han trobat al Centre Cultural en una sessió de treball en la que també ha estat present la Cap del Servei de Museus de la Generalitat de Catalunya, Magda Gassó.

Després de la reunió, els i les participants han visitat el Celler de Cambrils per conèixer de primera mà el projecte museístic en estudi, que compta amb el suport econòmic de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor Joan Maria Artigau també s’han desplaçat el Celler i han aprofitat la visita a Cambrils per saludar als membres de la Comissió Tècnica.

La Xarxa territorial de museus de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre es crea amb la finalitat de desenvolupar eines de col·laboració entre els museus registrats membres d’aquest àmbit territorial, fomentar actuacions transversals en matèria museística i donar suport econòmic directe mitjançant la concessió de subvencions.

Els museus membres de la Xarxa són el Museu de la Vida Rural (L’Espluga de Francolí), el Museu Comarcal de la Conca de Barberà (Montblanc), el Museu d’Alcover, el Museu de Valls, la Fundació Apel·les Fenosa, el Museu Deu i el Museu Pau Casals (El Vendrell), el Museu Salvador Vilaseca (Reus), el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu de Tortosa, el Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta) i el Museu d’Història de Cambrils.

Redacció