.

Sandra Ramos. Foto: Twitter

La comissió de llistes del PSC proposarà que la militant Sandra Ramos sigui la número dos de la llista del PSC a les municipals de Tarragona per al 26 de maig i no inclou en la candidatura Elvira Ferrando, segons ha sabut Tarragona21. La comissió es va reunir dimarts passat. La comissió aposta també perquè repeteixin els regidors Begoña Floria, Francesc Roca, Pau Pérez i Ana Santos en llocs de sortida. Floria repetiria com a número quatre.

L’entrada de Ramos podria produir-se a la preuada segona posició, darrera Josep Fèlix Ballesteros, i substituint la independent Elvira Ferrando, fitxatge estrella de Ballesteros el passat mandat, que cauria de la candidatura. La llista queda pendent de la decisió de l’executiva del partit, que es reuneix aquest dijous, mentre que divendres serà l’assemblea de militants qui ho votarà.

Ferrando, regidora de Comerç, va ser un fitxatge de Ballesteros. Es tracta d’una persona independent del sector professional. Tot i sentir-se molt còmode com a regidora de l’equip de Ballesteros, encara no ha confirmat que vulgui repetir, tot i que segons anunciava avui el Diari Més, sembla procliu a dir que sí, amb la condició de seguir com a independent i sense militància. La seva caiguda de la llista seria un cop per a Ballesteros.

Temps enrere, Sandra Ramos sonava com a número 8 de la llista (el PSC té 9 regidors), però ha anat escalant posicions. El primer secretari del PSC i cap visible de la comissió de llistes, Santi Castellà, aposta especialment per ella, veterana en tasques polítiques del socialisme de Tarragona. Els passos que es donin entre aquest dimecres i demà dijous seran decisius per confirmar si es manté la proposta de la comissió de llistes o si hi ha canvis, especialment en un lloc tant rellevant com és el segon.

Sandra Ramos va ser candidata a les eleccions al Parlament Europeu en 2009 i posteriorment, portaveu de l’Agrupació socialista de Tarragona.

Altrament, segons anuncia NacióDigital, l’entrenador del CBT Berni Álvarez podria formar part també de la lista electoral de Ballesteros com a fitxatge estrella. La comissió de llistes el situaria en setè lloc, segons ha sabut Tarragona21, tot i que queda pendent de si Alvarez dóna el placet a entrar a la candidatura.

Jaume Garcia