.

Imatge de l'incident a la Comissaria de Valls

La Comissaria de Valls, a l’Alt Camp, va patir ahir 27 d’octubre un esfondrament del sostre. La Unió Sindical de la Policía Autonòmica de Catalunya, UPSAC, ha denunciat al Tarragona21 aquests fets dels quals ningú ha pres mal però poc va faltar perquè “es va haver d’apartar un company quan va veure caure les plaques del sostre”. Des de l’UPSAC han denunciat diverses vegades que la inversió en manteniment de les comissaries és zero, “és per això que totes elles es cauen a trossos” ha confirmat un portaveu.

Fonts dels Mossos d’Esquadra de Tarragona han desmentit aquest fet afirmant que l’esfondrament del sostre és degut a que uns operaris estaven fent una prova de càrrega i van caure uns plafons del sostre “en el moment en què estaven desenvolupant la tasca de manteniment periódica”, afegint que ningú ha resultat ferit. El portaveu dels Mossos ha afirmat a Tarragona21 que, en cap cas, “l’esfondrament del sostre és una conseqüència del mal estat de la comissaria”.

L’UPSAC és un sindicat plenament constituït des del 2011 amb més d’un miler d’afiliats el qual va presentar els seus estatuts a la Generalitat de Catalunya.  El sindicat té com a funció denunciar les mancances que els Mossos els hi comuniquen i traslladarles al Departament d’Interior, el qual segons fonts del sindicat, “fa cas omís per norma general i no rectifica mai en res”.

AnnaMG
/* JS para menú plegable móvil Divi */