.

Un moment de l'actuació de la Jove a Vilallonga

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona segueix en plena forma i aquesta tarda ho ha tornat a demostrar fent la tripleta màgica a la Festa Major de Vilallonga, una plaça de nou, en una jornada compartida, en resultats, amb la Vella de Valls, però on els tarragonins s’han mostrat més sòlids.

El 3 de 9 amb folre només començar

Els de la camisa lila han carregat i descarregat el 3 de 9 amb folre,  el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. Han acabat amb un pilar de sis que per mala sort no han pogut descarregar. Els vallencs, al seu torn, també han repetit la tripleta màgica, però han hagut de patir de valent per defensar el 4 de 9 amb folre. Finalment ho han assolit rebent l’ovació de la plaça.

El 4 de 9 amb folre de la Jove

La Jove ha arrencat amb una força inaudita per fer, en un vist i no vist, el 3 de 9 amb folre, sense patiments i amb una rapidesa enlluernadora. En segona ronda han fet el 4 de 9 amb folre també amb molta solvència i rapidesa, tot i que l’han hagut de treballar una mica més. Han acabat l’actuació amb el 5 de 8, que no ha ofert cap mena de problemes.

Un jove integrant de la colla tarragonina

Una de les membres de la Jove, actuant a Vilallonga

Els vallencs, per la seva part, han arrencat amb el 5 de 8, han seguit amb el 3 de 9 amb folre i en tercera ronda han hagut de suar per descarregar el 4 de 9 amb folre. Les dues colles han acabat fent tres pilars conjunts de quatre i de cinc.

Un moment del 3 de 9 amb folre de la Vella de Valls

Tots dos caps de colla s’han mostrat especialment satisfets en parlar amb Tarragona21. En el cas de la Jove, Carles Ribas ha tret importància a la caiguda del pilar: “Estem molt contents amb la tripleta. Llàstima de la caiguda del pilar, que és la primera de la temporada, però això pot passat. Portem una bona arrencada i fins setembre anirem treballant estructures per aixecar el nivell”. Ha ajudat també avui que la Jove hagués arrossegat força gent a Vilallonga.

El 5 de 8 de la Vella

Al seu torn, el cap de colla de la Vella, Manel Urbano, ha estat clar: “És la millor actuació que hem fet mai a Vilallonga amb dos castells de nou i intentant recuperar-nos de les lesions de després de sant Joan per encarar de la millor manera possible l’agost”.