.

L’Antiga Audiència acollirà un esdeveniment dirigit als castellers i simpatitzants i obert a tota la ciutadania. Foto: Cedida

La Colla Jove Xiquets de Tarragona arriba enguany als 45 anys de vida. Un aniversari que els del Cós del Bou celebraran durant tot el 2024 amb una sèrie d’actes, esdeveniments i projectes que aniran veient la llum paulatinament. Tota la programació de l’aniversari serà presentada aquest dissabte, 20 d’abril, a partir de les 19h a l’Antiga Audiència de Tarragona. Serà en un acte amb caràcter fresc i dinàmic dirigit als castellers i simpatitzants de la Colla Jove, així com la ciutadania de Tarragona en general.

Per sobre l’escenari aniran desfilant els responsables dels projectes del 45è aniversari així com els seus protagonistes. Al llarg de l’acte s’anirà presentant tot allò que l’entitat prepara per aquesta efemèride i que té com objectiu enfortir i augmentar la seva presència al calendari cultural de la ciutat, a través d’actes i propostes amb una gran diversitat de formats i pensades per a tots el públics.

Un dels elements més esperats és la presentació de la imatge gràfica que acompanyarà la colla castellera aquest 2024, obra d’un conegut artista tarragoní, i serà el primer cop per veure i adquirir el marxandatge especial i limitat de l’aniversari. El vespre també comptarà amb diverses sorpreses i acabarà amb un brindis entre els assistents. Tot això en un acte presentat per dos castellers de la Colla Jove: l’actriu Núria Domènech i el periodista Biel Roquet-Jalmar.