.

.

TOTS 21


Segons ha informat aquest dijous el  CERAP, davant de la situació generada per la covid-19, la Colla de Diables de Riudoms ha replantejat els actes de la Festa Major de Sant Jaume. Així, el correfoc es redefineix com a espectacle pirotècnic al pati de l’Escola Beat Bonaventura, amb control d’aforament i recollida prèvia d’entrades.

Actes:

Dissabte 24, a les 21.30: Correfoc de Festa Major al pati de l’Escola Beat Bonaventura. En representació i homenatge al col·lectiu sanitari, encendrà la traca Marta Freixes, diablessa i sanitària.

Diumenge 25, a les 21.00: Seguici Popular, amb la participació de les colles de Diables i Diablons i el Ball de Bastons del CERAP.

Altres activitats

‘Riudoms canta’: concert de Gaspar Corts

El cantautor riudomenc Gaspar Corts protagonitzarà la sessió del cicle «Riudoms canta» el 27 de juliol, a les 22.00, al terrat del CERAP. Aforament limitat. És indispensable reservar la localitat a cerap@cerap.cat o trucar al 977 768 060 de 17.00 a 20.00 h. Preu: taquilla inversa (bo d’ajut mínim de 5 €).

Obligatori l’ús de la mascareta.

‘Cinema a la fresca’: W halla’ la wayn (¿A dónde vamos ahora?)

Dijous 29 de juliol, a les 20.00, al terrat del CERAP, tercera sessió del «Cinema a la fresca», amb la projecció de la pel·lícula W halla’ la wayn (¿A dónde vamos ahora?). Comèdia negra. Musical. Feminisme. 100 min. Direcció: Nadine Labaki. Líban, 2011 (VOS àrab, subtítols castellà).

Redacció