.

Aquest migdia de diumenge s’ha dut a terme la Cercavila d’elements populars al municipi de Salou. Aquest esdeveniment s’ha produït després de l’esmorzar popular, la missa solemne i l’ofrena floral del matí enmig d’un conjunt d’actes que ja formen part de la tradició festival de la festa que commemora la Segregació de Salou.

Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació dels elements més populars del municipi, entre els que no han pogut faltar, els Canons d’en Pascual, les Bruixes «Latemó» i els Diables Maleïts, els Gegants, els Nanos, la Mulassa, el Ball de Bastons, el Ball d’Espases i el Ball dels Pastorets; així com la Morena i els Grallers de Tarota. També han volgut estar-hi presents la Societat de Pescadors Santa Maria del Mar i la Geganta de l’Escola Elisabeth.

La concentració s’ha produït al Passeig Jaume I a les 12:30h, i ha començat la desfilada pel carrer Barcelona, sota l’atenta mirada de molt curisos, i seguit d’un tomb pel nucli antic del municipi, fins arribar a l’Església Santa Maria del Mar. Després s’ha reprès el carrer Barcelona de nou, passant pel carrer Francolí, i ha finalitzat a la plaça de la Pau, on tots els assistents han pogut gaudir dels últims espectacles sota un gran ambient i al ritme dels instruments populars de repercussió i de vent. A més, durant el recorregut, molts dels més petits de la casa han volgut regalar el seu xumet a la Morena de Salou, per demostrar que ja comencen a créixer.