.

Les cobles Reus Jove, Maricel i Principal de Tarragona posaran la música a una jornada que s’allargarà tot el dia. Foto: Cedida

L’Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb el suport de la regidoria de Benestar de l’Ajuntament del Morell, organitza l’edició número 14 d’aquest ja tradicional i esperat Aplec de Sardanes Vila del Morell.

Un aplec que tindrà lloc aquest diumenge 26 de maig, a partir de les 10.30 hores i al parc Camí de l’Estació, com és habitual. Tot plegat en una jornada que fa de la sardana la protagonista del dia i que aplega multitud de dansaires d’arreu del nostre territori.

 


Altres notícies:


Enguany, la diada morellenca, torna a comptar amb la música de la cobla Reus Jove, la Maricel i la Principal de Tarragona, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda; ja que al migdia s’organitza un dinar popular per descansar, fer germanor i tornar a ballar a la tarda.

Una jornada que, doncs, es complementa amb un vermut obert a tothom qui hi vulgui assistir i amb un dinar que val 26 euros i que es pot reservar als telèfons 646544631 i 636377572. Després de l’àpat es reprendrà l’aplec, i el punt final el posarà, a partir de les 18 hores, el concurs de colles improvisades.