.

Amb motiu de la beatificació s'han organitzat diversos actes

Amb motiu de la beatificació s’han organitzat diversos actes

Aquest dissabte, dia 23 de març, a les onze del matí, tindrà lloc a la Catedral la celebració de beatificació del Dr. Marià Mullerat i Soldevila, laic i pare de família, mort l’any 1936 a Arbeca per odi a la fe. La celebració serà presidida pel cardenal Angelo Becciu, prefecte de la Congregació per a les Causes dels sants. Aquesta serà la primera celebració de beatificació que la Catedral de Tarragona acull al llarg de la seva història.

Amb motiu de la beatificació s’han organitzat diversos actes com el viacrucis que tindrà lloc el divendres dia 22 de març, a les set de la tarda, a l’amfiteatre romà de Tarragona (l’accés és lliure) o la missa d’acció de gràcies a l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol d’Arbeca, el diumenge, dia 24 de març, l’endemà de la beatificació, a les sis de la tarda. També, el diumenge dia 31 de març, Santa Coloma de Queralt, poble natal del Dr. Mullerat, celebrarà una missa d’acció de gràcies.

Per a més informació sobre la vida i martiri del futur beat es pot consultar la pàgina web http://beatificaciomullerat.arqtgn.cat.

Més d’un miler d’assistents a la celebració

Per dissabte, a la celebració de beatificació, a la qual només es podrà accedir amb invitació, es preveu l’assistència de més d’un miler de persones, entre fidels, preveres i autoritats tant eclesiàstiques com civils. L’accés serà a partir de les 9.30 h. pel Pla de la Seu.

Per aquelles persones que no puguin assistir-hi, la celebració es podrà seguir en directe a través de la cadena de televisió 13TV, de les emissores Ràdio Estel, Tarragona Ràdio, Radio María i per streaming a través de la pàgina web de l’Arquebisbat (www.arqtgn.cat).