.

Cartell de la Capsa de Música

Cartell de la Capsa de Música

El mes de febrer portarà a la Capsa de Música dos nous cicles musicals. El primer té el flamenc com a protagonista dins el cicle “Tarragona Sona Flamenc” amb l’actuació de la banda revelació als premis ARC del 2018 MARUJA LIMÓN. El segon, un nou cicle que portarà la música arreu del país i amb la idea d’aterrar a les ciutats universitàries i les seves sales de concerts, ens referim a l’Interfest i que portarà a casa nostra la singular formació OVIDI4 que homenatja l’obra d’Ovidi Montllor i el seu imperdible espectacle: “Cuidem-nos”. Ja per acabar, una aposta ferma (com no podia ser d’altra forma) pels músics de casa nostra, en aquest cas la banda dels barris de ponent BILL GOMEZ.

CAPSA i TARRAGONA SONA FLAMENC

MARUJA LIMÓN

9 de febrer, 23h, gratuït

Les seves cançons presenten una varietat d’influències musicals que transiten entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, totes articulades al voltant d’una arrel flamenca. Les integrants del grup són compositores i arranjadores dels seus propis temes, que reflecteixen les seves personalitats i la complicitat que hi ha entre elles. Després de quatre anys sobre els escenaris, el passat 2018 va sortit a la llum el seu primer disc, Más de ti. Premi ARC 2018 al millor grup revelació.

http://www.somosmarujalimon.com

CAPSA i INTERFEST

OVIDI4

16 de febrer, 23h, 10€ anticipada i 13€ taquilla, venda d’entrades a: www.interfest.cat  i  entradas@capsademusica.com

El quartet format pel periodista i exdiputat de la CUP David Fernández, el poeta David Caño, Borja Penalba (guitarrista de Maria del Mar Bonet, Lluís Llach,
entre molts altres) i la cantant Mireia Vives formen aquest projecte poètico-musical que va néixer el 2015 per reivindicar la figura d’Ovidi Montllor. Ara ens presenten l’espectacle “Cuidem-nos”, un concert on es mesclen la música i cançó de taverna, la poesia, la crítica i l’humor.

https://youtu.be/sYcP8q2eUVI

www.interfest.cat

CAPSA LIVE

BILL GOMEZ

23 de febrer, 23h, gratuït

Música amb arrels meridionals i un toc molt especial.

Bill Gomez, un nom que va sortir entre uns riures en un local d’assaig, és una banda Tarragonina amb diverses etapes i diferents estils musicals, que es va formar l’any 1996. Al principi el grup es va orientar cap a un Pop- Rock amb temes contundents, que els va portar a gravar el primer treball anomenat “LA TRISTEZA VIAJA EN UNA MALETA”, i van col·laborar músics de gran nivell dels barris de ponent, per a continuar amb el segon treball anomenat “IMAGINANDOTE”.

Composant noves cançons, alhora que les mostraven als seus directes, arribant així a la creació del tercer treball anomenat “VIENTOS DEL SUR”, plasmat en sol sis temes, però que resulta ser un dels treballs preferits de la banda, per la seva força i per una gran càrrega de sentiments.

Passaran diversos anys, abans de gravar el quart treball “TIEMPO PRESENTE”, aquest fet a casa, amb el qual fan una presentació i promoció a escala nacional, amb una gran acceptació i una bona critica.

Arribaria el cinquè treball anomenat “CINCO”, un treball on l’acústic agafa molta rellevància interpretativa.

15 anys després Bill Gomez i el seu públic van celebrar el seu disc de “15 ANIVERSARIO”.

Ara i amb un nou treball musical sota el braç ens vénen a presentar a la CAPSA DE MÚSICA a la ciutat de Tarragona el seu directe, amb un passeig íntim per les seves cançons de sempre i les del nou CD “SIENTO”.

https://www.facebook.com/Grupobillgomez