.

.

TOTS 21

Un client a l’entrada de la llibreria La Capona comprant un llibre escolar el maig del 2020, en plena pandemia. Foto: ACN

La Llibreria La Capona, referent cultural de Tarragona, ens deixa. Segons han fet públic aquest dilluns des de la propietat per mitja d’una nota de premsa, «pensem que ens ha arribat l’hora de la nostra merescuda jubilació desprès de més de cinquanta anys de vida laboral». És per això que el 30 de juny serà l’últim dia en actiu del negoci situat al carrer Gasòmetre, que es clourà amb un petita festa per a clients i amics. Alhora, «durant tot el mes de juny farem una liquidació dels llibres que tenim a les prestatgeries on podreu gaudir de preus rebaixats».

Us reproduïm tot seguit el comunicat íntegre:

.»L’11 de juliol de 1997, ara farà just 25 anys, vam obrir les portes de la Llibreria La Capona. Durant tots aquests anys hem desenvolupat un projecte empresarial i cultural que pensem reeixit.

Hem intentat i volem creure que ho hem aconseguit, oferir a la nostra clientela, tant particulars com a escoles, instituts, universitat i empreses en general, un servei àgil i força acurat. Uns clients que en la majoria d’ells hem teixit uns llaços de bona amistat que esperem que duri en el temps.

També i sempre que ens ha estat possible hem donat suport a moltes propostes de col·laboració que ens han arribat des del ric entramat cultural de Tarragona.

Ara però i desprès d’un llarg procés de reflexió, pensem que ens ha arribat l’hora de la nostra merescuda jubilació desprès de més de cinquanta anys de vida laboral.

És per això que us anunciem que el proper 30 de juny de 2022 tancarem les portes de la Llibreria La Capona. També us volem dir que durant tot el mes de juny farem una liquidació dels llibres que tenim a les prestatgeries on podreu gaudir de preus rebaixats.

La mateixa tarda del 30 de juny us volem convidar a una petita festa on, si ens voleu acompanyar, ens agradaria acomiadar-nos dels amics, amigues, clientes i clients que ens heu acompanyat durant tots aquets anys.

Moltes gràcies per tot el que hem compartit»

Redacció