.

.

TOTS 21


Façana del Cafè Cantonada

Façana del Cafè Cantonada

El Cafè La Cantonada de Tarragona torna a estar obert al públic. Es tracta d’un establiment mític, situat als baixos de la Cooperativa Obrera Tarraconense, a la cantonada dels carrers Fortuny i Reding, al costat del Teatre El Magatzem. El seu interior ha viscut moments inoblidables: tertúlies, trobades d’amics, nits del Festival Internacional de Dixieland… I ara espera viure’n moltes més.

La nova propietat planteja el local com un centre cultural. L’oferta de restauració hi serà (esmorzars, menús de migdia, àmplia oferta de vins i cerveses, tapes i entrepans…), però es veurà complementada per una àmplia oferta cultural que s’anirà implementant al llarg dels propers mesos. S’hi programaran concerts acústics, exposicions, espectacles infantils, activitats literàries, combos de música clàssica, xerrades i tertúlies i els clients disposaran de diaris, llibres, còmics i revistes de música.

La Cantonada va reobrir les seves portes el passat 27 de desembre, però serà aquest divendres quan celebrarà la festa d’inauguració. A partir de les vuit de la tarda hi actuarà el grup de blues i swing Pig Fat, de Tarragona, i els assistents podran tastar l’assortiment de tapes de local.

El proper concert programat és el del sevillà Pájaro, pel dijous 23 de gener. Pájaro és elprojecte d’Andrés Herrera, guitarrista que ha prestat els seus serveis a Raimundo Amador i Kiko Veneno, entre molts altres. Acaba d’editar un àlbum, Santa Leone, que fa conviure amb elegància Adriano Celentano, les bandes sonores d’spaguetti western, el surf, el rock, el blues i el flamenc.