.

La inauguració de l'Skate Park és un dels actes destacats de la Festa Major

La inauguració de l'Skate Park és un dels actes destacats de la Festa Major

La Canonja inaugurarà, aquest dissabte 25 de gener a les 12 del migdia, un dels millors ‘Skate Park’ de Catalunya. La inauguració del ‘Skate park’ que ha construït l’ajuntament de la Canonja al carrer de la Bassa Fonda, ocupant part de la superfície del pàrking de l’empresa Basf que no utilitzava. Concretament l’espai ocupa uns 900 metres quadrats i està concebut com un dels millors equipaments d’aquestes característiques a Catalunya.

L’acte inaugural, al qual assistiran l’alcalde i regidors de la vila i els directius de Basf, és un dels fets destacats de la Festa Major d’Hivern de la Canonja, que va donar inici el passat 17 de gener. Entre les diferents activitats programades de la festa major (es pot consultar la programació sencera aquí), un dels plats forts és la presentació de la Colla Infantil de Diables de la Canonja, que es farà aquest divendres, a les 9 del vespre, i que recorrerà alguns carrers de la part alta. Aquesta colla neix sota el sopluig de la Colla de Diables que es va presentar per la Festa de la Municipalitat del 15 d’abril de l’any passat i que ha estat tot un èxit.

Com cada any un dels primers actes de la festa és la tradicional baixada de carretons, que enguany arriba a la 18a edició. No faltarà tampoc el teatre, l’exposició canina o l’exhibició de modelisme. També ens visitarà l’Orquestra Maravella que actuarà el mateix dilluns dia 20, oferint un concert i un ball de nit. I, per finalitzar, el diumenge 26 de gener tindrà lloc el tradicional Cros Sant Sebastià, que enguany incorpora dues novetats, canvia d’ubicació i se celebrarà al Sector Nord i serà un cros solidari, és a dir, per fer la inscripció caldrà portar algun aliment de llarga conservació. Al migdia l’escudella popular al Poliesportiu posarà el punt i final a la nostra festa major d’hivern.

/* JS para menú plegable móvil Divi */