.

.

TOTS 21


Skate Parc de la Canonja

Skate Parc de la Canonja

La Canonja celebra a partir del 17 de gener la Festa Major d’hivern, en honor al seu patró Sant Sebastià, que un any més omplirà dos caps de setmana d’actes i activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Un dels actes més destacats de la programació d’enguany és la inauguració de l’Skate park que ha construït l’ajuntament de la Canonja al carrer de la Bassa Fonda, ocupant part de la superfície del pàrking de contractistes de l’empresa BASF. Concretament l’skate park ocupa 900 metres quadrats i està concebut com un dels millors equipaments d’aquest tipus a Catalunya.

El projecte ha estat fruit del treball conjunt de les àrees de Joventut i Urbanisme de l’Ajuntament de la Canonja, la col.laboració de BASF, de l’empresa especialitzada Spokoramps i de Pedro Vidal, expert rider del municipi, que s’ha implicat de valent en aquest projecte i que ha col·laborat en el disseny per tal que aquest parc esportiu sigui un espai adequat per als practicants del poble.

Tot i que ja està en funcionament, el dissabte a partir de les 12 hores es farà l’acte oficial de la inauguració, amb la presencia de l’alcalde i regidors de la Canonja i la directora de BASF, Anne Berg. Hi haurà aperitiu popular, exhibició d’skaters i concursos amb diferents premis durant tot el dia.

Un altre dels plats forts d’aquesta festa major és la presentació de la Colla Infantil de Diables de la Canonja, que es farà divendres a les 21 hores i que recorrerà alguns carrers de la part alta. Aquesta colla neix sota l’aixopluig de la Colla de Diables que es va presentar per la Festa de la Municipalitat del 15 d’abril de l’any passat i que ha estat tot un èxit.

Com cada any un dels primers actes de la festa és la tradicional baixada de carretons, que enguany arriba a la 18a edició. No faltarà tampoc el teatre, l’exposició canina o l’exhibició de modelisme. També ens visitarà l’Orquestra Maravella que actuarà el mateix dilluns dia 20, oferint un concert i un ball de nit. I per finalitzar, el diumenge 26 de gener tindrà lloc el tradicional Cros Sant Sebastià, que enguany incorpora dues novetats, canvia d’ubicació i se celebrarà al Sector Nord i serà un cros solidari, és a dir, per fer la inscripció caldrà portar algun aliment de llarga conservació. Al migdia l’escudella popular al Poliesportiu posarà el punt i final a la nostra festa major d’hivern.