.

La campanya arriba aquest dissabte a la província

El Col·legi de Farmacèutics de Tarragona participarà, per tercer any consecutiu, en la 7ª Jornada de Recollida de Medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic, la ONG de la farmàcia. Aquesta acció es desenvoluparà el proper dissabte, 8 de febrer, a oficines de farmàcia de la demarcació de Tarragona sota el lema: “Dóna un medicament a qui més ho necessita”.

“Enguany, la necessitat de medicaments de les entitats assistencials ha augmentat enormement degut a la situació social actual. Creiem que és més convenient que mai la nostra participació. Donant suport als més necessitats durant el dia de la Jornada, junts, afirmem la importància de la tasca farmacèutica, vital i necessària per a la nostra societat, i confirmem el nostre compromís amb la salut dels ciutadans”, manifesta Joaquim Nolla, president del COFT.

La Jornada consisteix en una recollida de medicaments que compra el ciutadà a l’oficina de farmàcia i dóna a l’ONG Banc Farmacèutic que posteriorment facilita a entitats assistencials de la zona gratuïtament. El farmacèutic participa sense ànim de lucre a través del lliurament al Banc Farmacèutic de les aportacions recollides un cop finalitzada la Jornada.

El dia de la Jornada, voluntaris del Banc Farmacèutic estaran presents a totes aquelles oficines de farmàcia que desitgin participar-hi, per explicar la iniciativa als ciutadans i animar-los a comprar algun dels medicaments sol·licitats per les entitats assistencials.