.

.

TOTS 21


Imatge de la campanya Jo dono un cop de ma

Imatge de la campanya Jo dono un cop de ma. Foto tarragona.cat

El cicle que posa fi a la campanya de cooperació ‘Jo dono un coop de mà’, comptarà amb deu activitats diferents i s’ha iniciat amb una exposició que es podrà veure fins al 9 de febrer a l’Espai Jove Kesse. L’exposició és un recorregut per diferents projectes de cooperació que compten amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

La programació inclou també cinc projeccions, tres tallers per a joves i una activitat teatral. El divendres 31 de gener a l’Antiga Audiència es projectarà Interferències, una pel·lícula fruit del treball de l’Observatori pel Deute en la Globalització i de Quepo que ha buscat noves formes de combinar cinema i denúncia social.

Aquest pel·lícula es podrà veure per primer cop a Tarragona i a més, l’acte comptarà amb la presència d’un membre de l’ODG i un dels productors de Quepo amb els que s’encetarà un col·loqui després de la projecció. El divendres 7 de febrer, a l’Espai Jove Kesse, es presentarà Quina tela, un treball teatral de Xucrut Teatre que ens parla, en clau d’humor, de l’origen de la roba que portem.

La campanya Jo dono un coop de mà va començar fa un any impulsada pel Consell Municipal de la Cooperació i l’Ajuntament de Tarragona. L’objectiu ha estat reforçar els valors de la solidaritat i la justícia social i donar-los a conèixer a través de diferents activitats de sensibilització.