.

Imatge del Tarragona dTapes de l'any passat

La Cambra de Comerç de Tarragona s’ha mostrat “sorpresa” pel fet que l’empresa Estrella Damm vagi a organitzar també una ruta de tapes que coincidiria amb la que fa la corporació que presideix Albert Abelló. El canvi de patrocinador del Tarragona de Tapes ha provocat que el que ho ha estat en les cinc primeres edicions, Estrella Damm, no s’ho hagi pres gens bé i vulgui fer un de tapes propi.

La Cambra ha signat un acord amb Moritz perquè considera que aquesta firma assegura l’excel·lència al certamen. Del 25 d’abril a l’11 de maig, Tarragona viurà la sisena edició del Tarragona dTapes. Una cita que ja s’ha convertit en un clàssic a la ciutat i la seva àrea d’influència, i que enguany aposta per l’excel·lència gastronòmica de la mà d’un acord de col·laboració amb Cerveses Moritz. El president de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, i el director general de Moritz, Santi Manzano, han segellat un conveni de col·laboració per aquesta propera edició, prorrogable a dues més.

“La trajectòria, així com l’aposta per la millora continuada de la qualitat d’aquest referent gastronòmic de Catalunya, han propiciat que Moritz i el Tarragona dTapes s’acabessin trobant”, ha afirmat avui la Cambra en un  comunicat. La primera ruta i concurs de tapes que es va fer a Catalunya va ser el Tarragona dTapes. “De la mateixa manera, Moritz va ser la primera cervesa que es va produir de forma estable i industrialitzada a casa nostra. A més, un altre punt de trobada ha estat la ferma aposta per la qualitat i la gastronomia que es fan tant des de la cervesera com també des d’aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Tarragona”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */