.

L'alcalde, amb els representants de La Caixa

L’alcalde i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, amb els representants de La Caixa

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social “La Caixa” han signat aquest divendres 9 de setembre un conveni de col·laboració, en un acte que s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí.

Mitjançant aquesta col·laboració, l’entitat bancària es compromet a aportar una quantitat de 3.800 €uros durant el proper any, que es destinaran al Projecte d’Estudi Assistit que s’emmarca dintre del Pla Educatiu d’Entorn que s’està duent a terme al municipi, adreçat a alumnes en situació de dificultat i risc d’exclusió social.

Al llarg d’aquests darrers anys s’han signat diversos convenis de col·laboració amb “La Caixa” en el marc dels projectes educatius i culturals amb finalitats socials que es desenvolupen a Constantí.

Des de l’Ajuntament de Constantí, l’alcalde, Óscar Sánchez, ha valorat molt positivament aquesta aportació econòmica de “La Caixa” i ha volgut agrair “la col·laboració de l’entitat i el fet de poder seguir treballant conjuntament en projectes socials i educatius”.

A més, ha afegit que des de l’Ajuntament de Constantí els tècnics “faran un seguiment acurat del desenvolupament i el compliment dels objectius d’aquest projecte d’estudi assistit”.

El director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, per la seva banda, ha volgut agrair «la confiança de l’Ajuntament en els projectes socials de La Caixa” i ha desitjat “que aquesta dotació econòmica pugui arribar al màxim de famílies possibles”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */