.

.

TOTS 21


Imatge dels guanyadors d’aquest any. Foto: Cedida

Com cada any, en el marc de la celebració de la Festa Major d’hivern, aquest dimecres 15 de gener la Biblioteca Municipal ha fet entrega dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius. Com ja és habitual, s’han concedit dos premis per la categoria infantil, dos per la juvenil i dos més per la d’adults.

Els lectors guardonats en aquesta edició han estat:

En la categoria adults:
Adults 1r Premi – Raquel Suñé Vázquez
Adults 2n Premi – Miguel Ángel Arjona Moreno
En la categoria juvenil
Juvenil 1r Premi – Safa El Goumri
Juvenil 2n Premi – Safia Iaki Badaoui

En la categoria infantil
Infantil 1r Premi – Jan Jordana Ribera
Infantil 2n Premi – Laia Galván Ortiz

D’altra banda, des de la Biblioteca s’ha fet un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen els col·laboradors per fomentar i promocionar la lectura. Enguany, aquest reconeixement ha estat per: Emi Guasch Pujolà, per la seva col·laboració en tasques de foment de la lectura, Santi Sabaté Ferran, per la seva col·laboració per difondre la il·lusió per la màgia, Núria Ruiz, per la seva implicació en la divulgació de la ciència.

Després de l’entrega de premis va tenir lloc l’activitat «Contes per adults», a càrrec de Carles Alcoy, sota el títol «Veïns i veïnes, històries que podrien no ser de Constantí».

L’entrega dels Premis als Superlectors ha marcat el tret de sortida de les activitats que es programaran des de la Biblioteca durant aquest 2020 per celebrar el seu 20è aniversari.