.

.

TOTS 21

capture

La Biblioteca Municipal de Constantí oferirà durant dues sessions un taller de formació en telèfons mòbils i tablets adreçats a persones majors de 55 anys. El curs, que ja es va fer amb molt bona acceptació al llarg de l’any passat, té una durada de 4 hores i constarà d’una doble sessió de 2 hores, que es faran els dies 10 i 17 d’aquest mes de novembre.

Es tracta d’una iniciativa que fan possible la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus i estar al dia en les noves tecnologies tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Així, aquest taller també té un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

El preu del curs és gratuït i les inscripcions es poden realitzar a la Biblioteca Municipal.