.

Imatge d’arxiu d’una de les activitats de la Biblioteca del Morell

Fa poc celebrava un any de la seva posada en marxa. Ara arriba la programació completa, un cop inventariats i dipositats els seus volums.

,La Biblioteca Montoliu del Morell ja ha fet pública la seva agenda d’activitats per aquest 2024 amb moltes propostes diferents que s’allarguen des d’aquest mes de febrer i fins a finals d’any. La varietat de propostes destaca en aquesta programació que vol potenciar l’espai com un punt de trobada per a la lectura, el coneixement i la reflexió.

Després de celebrar el primer aniversari de la reobertura el passat gener, la pròxima activitat arribarà el 23 de febrer a les 17.15 h amb la presentació del llibre “Espurnes” que s’acompanyarà d’un taller familiar. El mes de març començarà amb les activitats centrades en el 8M. El mateix 8 de març a les 17.30 hores hi ha programat un contacontes amb l’activitat “L’Ona vol ser científica”. I sense canviar de mes, el dia 15 tindrà lloc l’inici del primer club de lectura de la Biblioteca Montoliu. El Club de lectura de creixement personal començarà a les 18 hores.

L’abril és un mes important per la lectura perquè arriba Sant Jordi. Una cita ineludible plena propostes durant tota la tarda del 23 d’abril, de 17 hores a 20 hores. Activitats que es podran consultar a les xarxes de la Biblioteca quan s’acosti aquesta data. Per la seva banda, el Club de lectura de creixement personal seguirà els seus passos el 17 de maig a les 19 hores.

Amb el juny arribarà la calor i també la xerrada de descoberta del fons marí, “La vida sexual del mar”, el 14 de juny a les 19 hores. El juliol serà l’últim mes del Club de lectura de creixement personal i també el torn d’acompanyar la Festa Major del Morell amb una Ruta creativa, que es durà a terme pel municipi el 19 de juliol de 18.30 h a 20h i el 20 de juliol a les 10 hores.

A l’agost la biblioteca es tornarà a traslladar, durant tres tardes, a la piscina per obrir la seva “Bibliopiscina”. Un projecte que va tenir una molt bona acollida i que convida a tothom a agafar alguna de les lectures proposades sense quasi sortir de l’aigua.

Arribats a setembre, el curs a la biblioteca començarà el 27, amb una tarda d’storytelling en anglès, acompanyada d’un taller de manualitats, el 18 d’octubre hi haurà la presentació del Fons Medi Ambient, dinsla setmana Bio de Catalunya. La Festa Major d’hivern integrarà la proposta del penúltim mes d’un 2024 que es tancarà el 21 de desembre amb les primeres Jornades dedicades al voluntariat.

La biblioteca té actives les seves xarxes socials per a poder estar al dia de totes les novetats, ampliació de propostes i modificacions; a Facebook i a Instagram.

Facebook i a Instagram.