.

Els nens i nenes, confegint un calendari de vacances

Una vintena de nens i nenes de Salou han après aquest migdia a confeccionar un calendari de vacances de la mà de la senyora Piruleta, la qual els ha explicat també un conte de Nadal sobre nines russes.

I és que aquests dies de festes escolars la biblioteca municipal de Salou ha organitzat diferents actes per tal d’apropar els hàbits de la lectura entre els més joves de la casa i alhora fer-los passar una bona estona.

La regidora de l’àrea de Cultura, Mª José Rodríguez, ha explicat que durant tots aquests dies hi ha moltíssimes activitats al voltant dels llibres i de les manualitats que faran les delícies dels assistents, que també podran gaudir del taller de la biblioteca al parc de Nadal, que obrirà les portes el divendres vinent 27 i que un any més s’instal·la al pavelló municipal de Salou.

Mentrestant , el dilluns que ve a les 17 hores continuaran les activitats a la biblioteca pública municipal amb una altra sessió de ‘Contes del tió i altres contes caganers’, per donar la benvinguda als nous socis de desembre, els quals faran cagar el tió a la biblioteca.

/* JS para menú plegable móvil Divi */