.

.

TOTS 21

Personal al Shopping Center

Ahir dimecres es van reprendre els actes del Salou Shopping Festival amb un taller exprés de Personal Shopper, on millorar la teva imatge amb consells i petits trucs per trobar el teu estil de la mà de 3 assistents personals de compra: Módame, Chiqui González, i Maniquí.

Avui dijous, vine i gaudeix de la festa de la bellesa “Beauty Party” a partir de les 17 i fins les 22 hores, amb la col·laboració de diferents establiments de Salou on s’hi podrà experimentar amb les últimes novetats de perruqueria, estètica, maquillatge, wellness, entre d’altres. Per als minishoppers, diversió garantida amb els personatges del Xic’s a la festa Xic’s Fashion Party.

A partir de les 17.30h i fins les 21.30h a l’Espigó del Moll vine a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits. Tot seguit a partir de les 20h, classe oberta de Zumba amb la col·laboració del Club Nàutic.

El divendres podeu gaudir dels aparadors vivents per diferents botigues de Salou amb el Fashion Circuit acompanyats de la música de la Txaranga BandSonats a partir de les 18 hores. El dissabte, a partir de les 12.30h, el Mercat Municipal acollirà un tast de cerveses artesanes i productes de mercat. Podeu reservar plaça a gastronomia@salou.cat.

Com a plat fort i ja per finalitzar el Salou Shopping Festival, el mateix dissabte dia 23, comptarem amb una nova edició de la Salou Fashion Show a les 21h al C/Barcelona, per on desfilaran 60 models amb les ultimes tendències en roba i complements que es duran aquesta tardor/hivern.