.

Una de les il.lustracions de les bosses de pa

La Baguet és un forn que es va crear al Morell en 1995 i és comandat per Gemma Benaiges i per Martí Fortuny. Vénen d’una família de llarga tradició en el món del pa i durant l’any 2021 van ser premiats amb la Llesca d’Or, un reconeixement que posa en valor els set millors pans de Catalunya. Gemma Benaiges, a més, és alcaldessa de la veïna població de Vilallonga del Camp. L’empresa ha decidit tirar endavant una campanya solidària amb La Muntanyeta.

La campanya consisteix en elaborar i dissenyar bosses amb anses i una sèrie de tres il.lustracions. El benefici obtingut es destinarà a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. El preu de cada bossa és de 10 euros. Els beneficis aniran destinats a l’entitat.

La campanya, creada per la coneguda marca del Morell Pàkaru, té un to desenfadat i proper, fins i tot juganer. Es creen tres il.lustracions amb escenes de platja i les figures protagonistes són productes del forn de pa que ofereixen tres missatges amb format de rodolí. El missatge implícit, recalca l’empresa, és la salut, la bona alimentació i el territori. La campanya és de petit format i busca arribar al públic d’una forma generosa i simpàtica.