.

Cartell de la trobada dels seguidors d'Instagram

El proper dissabte dia 7 de juny, de 17.30 a 21 h, tindrà lloc la 4a Trobada d’IgersTGN amb Estrella Damm, un acte que reunirà, al vestíbul del Teatre Tarragona, més de 200 usuaris de la xarxa social Instagram i que compta amb el patrocini d’Estrella Damm i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i de Grafic Art Prints.

La Trobada, a banda de ser una nova ocasió per ‘desvirtualitzar’ els usuaris de la xarxa, també donarà el tret de sortida a l’exposició ‘Filtres emocionals: Instagram i els instagramers II’, una mostra que aplega 30 de les 305 imatges presentades al concurs fotogràfic convocat prèviament, les quals han estat seleccionades per votació popular. A més, els assistents a la festa decidiran, allà mateix, amb els seus vots, els 3 guanyadors finals, el primer dels quals s’endurà un Ipad Mini amb pantalla retina.

Amb motiu de la Trobada, els Instagramers Tarragona han ideat, però, un programa encara més ampli i, durant el matí, de 10.30 a 13.30 h, han organitzat un Taller d’Instagram Avançat amb els responsables d’Instagramers Academia (Dani Parra i Pablo D. Martín), que parlaran sobre bones i males pràctiques a la xarxa, eines de gestió i mesura, seguretat, relacions amb la comunitat i accions de màrqueting i també faran una sessió pràctica d’edició de fotografia mitjançant Snapseed, Vscocam i alguna altra app.

Aquest taller, que ja té 70 inscrits, tindrà lloc al Museu d’Art Modern i rep el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Els IgersTGN tenen, en aquests moments, 4.931 followers a Instagram (és una de les comunitats amb més seguidors d’Espanya), es registren 171.600 imatges etiquetades amb #igerstgn, i en aquesta Trobada se superaran totes les previsions pel que fa a nombre d’assistents.

Més informació:

http://www.instagram.com/igerstgn

http://www.facebook.com/instagramersTGN

/* JS para menú plegable móvil Divi */