.

.

TOTS 21


La competició tindrà lloc a partir de les nou del matí amb curses de 21, 10 i 5 quilòmetres i també competicions d’iniciació per als més petits

La competició tindrà lloc a partir de les nou del matí amb curses de 21, 10 i 5 quilòmetres i també competicions d’iniciació per als més petits

La quarta edició de la M3, la Mitja Marató de Miami Platja, espera enguany al voltant de 500 participants, una xifra que consolidarà la cursa dins del calendari, segons previsions dels organitzadors. La competició se celebrarà aquest dissabte 20 d’abril a partir de les nou del matí amb sortida des del Poliesportiu de Miami Platja.

Enguany hi prendrà part Roger Roca, campió mundial de duatló l’any 2011, entre d’altres títols assolits. Com en les darreres ocasions l’organització, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’entitat Naturetime Events, han previst una sèrie d’activitats complementàries, com l’animació prèvia amb batucada, música i dj’s durant el circuit o una ludoteca per als més petits perquè pares i mares puguin competir.

El recorregut és íntegrament d’asfalt i transcorre pel costat del mar, gaudint de paisatges nàutics i de les cales de Miami Platja. La Mitja Marató de Miami Platja comptarà amb 3 curses de diferent recorregut, de 21, 10 i 5 quilòmetres, per tal de fer-la accessible a tots els nivells. Com a novetat destacada hi ha modificacions del recorregut que busquen fer-la més atractiva.

Així, els participants dels 5km compartiran recorregut amb les curses més llargues, passant pel passeig marítim. Per altra banda, els corredors de 10 i 21km recorreran per la recent remodelada Avinguda de Barcelona. A més, amb l’objectiu que els nens i nenes també puguin gaudir de l’esport a l’aire lliure, posteriorment a les competicions principals, al voltant de les 11.30h, hi haurà dues curses no competitives per a infants de 0 a 7 anys i de 8 a 13 anys que hauran de recórrer una distància de 350 i 700 metres, respectivament. Tots els participants en la M3 Mitja Marató de Miami Platja rebran diversos obsequis, entre els quals destaca una samarreta commemorativa.