.

.

TOTS 21


La tercera edició de la M3, la Mitja Marató de Miami Platja, espera enguany al voltant de 650 participants, una xifra que suposarà un increment de prop del 30% respecte l’edició de l’any passat, segons previsions dels organitzadors. La competició, que porta per subtítol ‘El run run de la Setmana Santa’, se celebrarà aquest dissabte 31 de març a partir de les nou del matí amb sortida des del Poliesportiu de Miami Platja.

Com en les darreres ocasions l’organització, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’empresa Naturtime Events, han previst una sèrie d’activitats complementària, com l’animació prèvia amb una sessió-escalfament amb zumba, música i dj’s durant el circuit.  El recorregut és íntegrament d’asfalt i transcorre pel costat del mar, gaudint de paisatges nàutics, de les cales de Miami Platja.

La Mitja Marató de Miami Platja comptarà amb 3 curses de diferent recorregut, de 21, 10 i 5 quilòmetres, per tal de fer-la accessible a tots les nivells. A més, amb l’objectiu que els nens i nenes també puguin gaudir de l’esport a l’aire lliure, posteriorment a les competicions principals, al voltant de les 11.30 h, hi haurà dues curses no competitives per a infants de 0 a 8 anys i de 8 a 13 anys que hauran de recórrer una distància de 350 i 700 metres, respectivament. Tots els participats en la M3 Mitja Marató de Miami Platja rebran diversos obsequis, entre els quals destaca una samarreta commemorativa.

Les inscripcions on-line es poden fer a través de www.miamiplatja21k.com

Afectacions viàries

En motiu de la Mitja Marató hi haurà diverses afectacions de carrers al nucli de Miami Platja. Amb tot, hi haurà regulació de pas en diversos punt de l’avinguda Prínceps d’Espanya i passeig Mediterrani.  L’horari d’afectacions, que començarà a les 8 del matí, variarà segons els carrers.