.

Un moment de la presentació de la cursa

Un moment de la presentació de la cursa

La 3a Cursa Solidària Universitat Rovira i Virgili se celebrarà diumenge 16 d’octubre de 2016, oberta a tothom. Hi haurà tres modalitats de 5 km: cursa individual, cursa per parelles i una caminada no competitiva. Les inscripcions ja es poden formalitzar, es realitzen en línia i el termini finalitza el 13 d’octubre a les 23:59 h. Enguany s’ha canviat l’itinerari per fer que els espais urbans universitaris adquireixin més protagonisme

Aquest any la Cursa solidària de la URV arriba a la seva tercera edició tot coincidint amb els 25 anys de creació d’aquesta universitat. Per celebrar-ho, s’ha previst un itinerari molt urbà que començarà i acabarà al campus Catalunya. La sortida serà a les 10 h i el recorregut són 5 km amb un desnivell acumulat de 50 m. A més de la comunitat universitària, hi pot participar tothom.

Alguns dels punts més significatius per on passaran els participants són: l’avinguda Catalunya fins al Camp de Mart, que el resseguiran per fora fins arribar al Passeig de Sant Antoni i d’allí cap al Rectorat de la URV (edifici Antic Escorxador), per sortir fora muralles pel Portal del Roser i de nou agafar l’esmentada avinguda fins arribar al campus Catalunya.

Acabada la cursa, quan hagin arribat tots els participants, la comunitat universitària i la ciutadania podran gaudir a la Plaça de la Concòrdia del Campus Catalunya d’un vermut electrònic i solidari per tal de commemorar plegats els 25 anys de creació de la URV.

En el moment de la inscripció s’ha de votar un dels cinc projectes presentats a la convocatòria de la 3a Cursa Solidària. Els diners que es recaptin aniran destinats a la proposta que finalment resulti guanyadora, entre els vots que obtingui per aquesta via i les valoracions d’un jurat. Hi trobem idees relacionades amb l’acompanyament hospitalari, experiències creatives per a la salut mental, com facilitar coneixement sobre la societat catalana als nouvinguts, teràpia i activitats assistides amb animals, un documental sobre el sensellarisme i accions relacionades amb els refugiats.