.

.

TOTS 21


Les inscripcions ja estan obertes a preu promocional fins el 30 d’abril

Les inscripcions ja estan obertes a preu promocional fins el 30 d’abril

La segona edició de la Gran Fondo Tarraco es disputarà els dies 28 i 29 de setembre de 2019 i comptarà amb un nou recorregut de marxa cicloturista de 148km i 2166 m de desnivell positiu. Aquest circuit s’afegeix al de 128km i 1800 m de desnivell acumulat de la primera edició. Un any més, el ciclisme i el patrimoni històric de Tàrraco s’uneixen per oferir un gran cap de setmana cicloturista per les comarques tarragonines.

Les inscripcions a la prova ja estan obertes a través del web oficial a un preu promocional de 45 € fins el 30 d’abril. A partir de l’1 de maig el cost de la inscripció anirà augmentant de forma esgraonada fins als 59€ que costarà durant el mes de setembre. Com a segona novetat d’enguany, els participants podran escollir entre mallot de màniga curta o llarga en el moment de fer la inscripció.

Gran Fondo i Medio Fondo

La marxa cicloturista es disputarà el dissabte 28 de setembre amb l’Anella Mediterrània del barri de Campclar com a punt de sortida. Els ciclistes podran escollir enguany participar al recorregut Gran Fondo (148 km i 2166 m de desnivell positiu) o al Medio Fondo (128km i 1800m de desnivell positiu).

Els dos circuits recorreran el litoral de la ciutat de Tarragona, el barri del Serrallo i les seves platges i un cop a l’interior del Camp de Tarragona es podrà gaudir de carreteres tranquil·les d’asfalt impecable amb el Coll de Montagut com a principal repte. El nou recorregut de la Gran Fondo desviarà el seu recorregut al municipi de Masllorenç per endinsar-se per les fantàstiques carreteres de la zona del Coll d’Arca. Un bonic i exigent repte que no deixarà a cap ciclista indiferent.

D’altra banda, tots els ciclistes inscrits a la marxa cicloturista podran participar si ho desitgen a la contrarellotge per equips de 15 km que es disputarà el diumenge 29 de setembre pel Moll de Costa i les platges de la ciutat de Tarragona.