.

.

TOTS 21


L’Ajuntament instal·larà un punt de sensibilització, destinat a fomentar la igualtat de gènere i el respecte cap a tothom

L’Ajuntament instal·larà un punt de sensibilització, destinat a fomentar la igualtat de gènere i el respecte cap a tothom

Tot és a punt perquè, aquest proper dissabte, els habitants de La Pobla celebrin la 28a edició de la Paella popular, la festa més arrelada i participativa del municipi pobletà. Més de 1.500 persones s’hi donaran cita en un acte que, tradicionalment, reuneix famílies i grups d’amics. Tots junts i amb el pretext d’elaborar i assaborir les 60 paelles que cada colla elaborarà, compartiran taula en una jornada que començarà ben d’hora, amb el lliurament dels ingredients i materials per part de l’Ajuntament, i que s’allargarà fins ben entrada la nit.

Entremig, el consistori oferirà als assistents diferents propostes d’animació, com ara diversos espectacles itinerants de música i humor, karaoke, photocall, concert en directe i altres propostes que serveixen per completar una festivitat única.

A més enguany, com a novetat, l’Ajuntament habilitarà un punt de sensibilització a favor de la igualtat de gènere, contribuint així a crear una societat lliure d’agressions sexistes. Aquest espai estarà destinat a sensibilitzar el públic general, així com atendre, informar i ajudar les víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. La seva finalitat, doncs, és conscienciar, prevenir i gaudir la festa sempre des del respecte cap a tothom i, per tant, lliures de qualsevol tipus d’assetjament i humiliació cap als altres.

A més de facilitar informació i consell a tothom qui s’apropi a aquest punt de sensibilització, l’Ajuntament repartirà xapes amb el lema “NO ÉS NO. La Pobla, lliure d’agressions sexistes. Jo estic a favor de la igualtat de gènere”.