.

D'esquerra a dreta: Francisco Domínguez, regidor d'esports de la Canonja, Francesc Estellé, president del Club Ciclista la Canonja, Roc Muñoz, alcalde i David Gran, delegat de la Federació de Ciclisme

Aquest mes de febrer la Challenge, organitzada pel Club Ciclista la Canonja amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Canonja, torna a escalfar el tram inicial de la temporada ciclista celebrant la seva 28a edició com la prova ciclista social per etapes més important de les comarques de Tarragona.

Enguany, la cursa es dividirà en dues etapes, el Trofeu Sant Sebastià i el Trofeu d’Hivern, en comptes de tres. L’entitat organitzadora ha pres la decisió de no incloure l’etapa del Trofeu La Rambla per a poder-se cenyir al pressupost més ajustat d’aquesta edició. Així doncs, les dues curses que componen la Challenge 2014 es disputaran els dies 15 i 22 de febrer.

La primera, el Trofeu de Sant Sebastià, tindrà la sortida a les 15 hores des del poliesportiu Josep Canadell i Veciana i els corredors cobriran una distància de 82,2 quilòmetres, amb el Coll de la Batalla com a principal dificultat, amb el següent recorregut: la Canonja, Reus, Maspujols, Aleixar, Vilaplana, Coll de la Batalla, la Selva del Camp, El Morell, Vilallonga del Camp, la Selva del Camp, Coll de la Batalla, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Reus, la Canonja.

El Trofeu d’Hivern tindrà cita el següent dissabte a la mateixa hora amb la meta al carrer Raval, davant de la Societat la Nova Amistat. El recorregut serà de 86,2 quilòmetres, amb el Coll de la Teixeta com a punt més alt i amb el següent itinerari: 3 voltes al circuit interurbà (6 km.) La Canonja, Ctra. Bellisens, A7, seguint per la Canonja, Reus, Vinyols i els Arcs, Montbrió del Camp, Botarell, Riudecanyes, Duesaigües, Coll de la Teixeta, les Irles, Riudecols, Reus, la Canonja.

/* JS para menú plegable móvil Divi */