.

.

TOTS 21


Isabel Mas treballant. Foto de Josep Branchat de 1973.  Cedida.

Isabel Mas treballant. Foto de Josep Branchat de 1973. Cedida.

El Museu Salvador Vilaseca inaugura aquest dimecres dia 23 de novembre l’exposició “Traç. Retrospectiva Isabel Mas”, una mostra que es podrà veure fins al 28 de gener. L’acte d’inauguració de l’exposició, comissariada per Bruno Salter i Mireia Sa lter Mas, es farà a les 19:00 h.

“Traç. Retrospectiva Isabel Mas” és una exposició que vol mostrar el treball de la pintora, dibuixant i retratista Isabel Mas Fortuny, nascuda a Reus el 3 d’abril de 1924.

Consisteix en quatre espais dedicats a diferents facetes, tant de l’obra com de la vida de l’artista, que permeten apropar-se a com Isabel Mas entenia la seva obra mentre dibuixava la seva vida.

És una exposició que presenta una cinquantena de peces del fons dels seus dos fills: l’obra més íntima de l’artista. A més, mostra una dotzena de pintures i dibuixos de cinc particulars que també han cedit les obres per a la mostra.

“Traç. Retrospectiva Isabel Mas” té el suport econòmic i tècnic de diferents administracions i organismes: l’Institut Municipal Reus Cultura de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

L’exposició romandrà oberta fins al 28 de gener de 2023, en horari de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h, de dimarts a dissabte laborables, a la planta baixa del Museu Salvador Vilaseca de Reus (raval de Santa Anna, 59).