.

Un moment de la sortida de la regata a vela. Foto: Club Vela Platja Llarga Tarragona

Un moment de la sortida de la regata a vela. Foto: Club Vela Platja Llarga Tarragona

Aquest cap de setmana del 17 i 18 de setembre al Club de Vela Platja Llarga s’ha disputat la Regata Santa Tecla.
Un tradicional esdeveniment de les festes de Tarragona en el que diferents embarcacions a vela s’enfronten per conèixer el vencedor. Aquest any també ha comptat amb la segona edició de la Regata Santa Tecla en caiac i la primera edició del kilòmetre nocturn de natació en aigües obertes.

La regata a vela, amb 24 participants va tenir lloc dissabte i diumenge pel matí. Tot i que dissabte va ser una regata lenta i amb poc vent, diumenge el temps va millorar i el bon temps va propiciar molt bones imatges i sensacions entre els regatistes. Finalment amb tres proves disputades les classificacions van quedar de la següent manera. Catamarà: 1- Kiko Pérez i Esteve Font, 2-Ignasi Garcia, 3- Amanda Ruiz i Eva Faba. Patí català: 1- Jordi apdrell, 2-Pieter Kroijinca, 3- Marc Rovira.

La regata de caiac va tenir lloc dissabte ales 18:00. Amb un vent i amb onada formada de ponent els participants va duur a terme una travessa cara al vent fins al port de Tarragona i de tornada planejant amb les onades fins el club de vela. Amb una cursa ràpida i divertida d’entre els 12 participants van resultar vencedors: 1- Jordi Borràs, 2-Jordi Ramón, 3- Antonio Ruso.

El kilòmetre nocturn de natació en aigües obertes, organitzat conjuntament amb el Club Natació Tàrraco, va tenir lloc a partir de les 20:00h de dissabte. Amb una participació destacable per ser la primera edició, més de 50 nedadors, es va dur una prova no competitiva en la que tant els nedadors com els caiacs encarregats per acordonar el recorregut van gaudir d’una tranquila travessa sota la llum de la lluna plena.

Totes aquestes activitats han estat enmarcats dins de la diada del club de vela platja llarga, dedicada a celebrar el final de l’estiu i recordar-nos que la platja no s’acaba i que tenim encara molt d’any pel davant per continuar gaudint dels esports nàutics a la platja llarga.