.

La portaveu Teresa Pallarès. Foto: Cedida

El Grup Municipal de Junts per Reus ha presentat en roda de premsa el seu posicionament en el ple que ha d’aprovar demà els pressupostos i les ordenances fiscals. Uns pressupostos que asseguren són injustos i injustificables. En paraules de la portaveu Teresa Pallarès, “el PSC té el do de l’oblit, ja que en el darrer mandat propiciava un escarni públic al nostre govern, del qual formaven part ERC i ARA, quan vam haver de fer una actualització d’impostos. L’hemeroteca hi és i la memòria dels ciutadans també”.

En la roda de premsa, el principal partit de l’oposició ha carregat durament contra la pujada d’impostos que asseguren “escanyen a la ciutadania i als empresaris”, també han qüestionat el model de ciutat que abandera el PSC i que asseguren està als antípodes del seu model de gestió basat en el rigor, la planificació i la bona gestió dels recursos.

En la seva intervenció, la regidora Mariluz Caballero ha fet valdre la feina que es va fer en el mandat anterior des de la regidoria d’Hisenda, de la qual n’era titular. Ha destacat que el seu model de gestió es basa en més eficiència, més inspeccions i lluita contra el frau fiscal. També ha posat en dubte les promeses que varen fer els socis de govern en campanya electoral sobre una suposada baixada d’impostos i que ara ha quedat en paper mullat.

Seguint en la línia, Caballero ha reblat que “per transformar cal planificar i en aquest pressupost es detecta la suma de projectes de 3 socis en lloc d’un govern sòlid que és el que es mereix Reus” i l’ha qualificat de “pressupost de pedaços“.

En la seva darrera intervenció, Teresa Pallarès ha afirmat amb rotunditat que “aquests pressupostos no són els que volem i no són els que la ciutadania necessita, mirem perplexos aquesta desmesurada pujada d’impostos que és injusta i injustificable”. Per acabar ha assegurat que Junts per Reusvotarem en contra, amb convenciment, per responsabilitat i fent valer que el nostre model de ciutat és l’únic que té en compte a la ciutadania i les empreses”.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */