.

Instantània de la reunió. Foto: Cedida

Instantània de la reunió. Foto: Cedida

Junts per Catalunya ha celebrat una sessió de treball aquest divendres, 6 d’octubre, a la Diputació de Tarragona convocada pel president de la Vegueria del Camp de Tarragona, Joaquim Calatayud, i que ha aplegat els presidents comarcals del partit, el president del grup parlamentari, Albert Batet; el portaveu adjunt al Congrés, Josep Maria Cruset; la senadora Teresa Pallarès, els diputats de la Diputació, encapçalats pel president del grup, Pere Segura, entre d’altres càrrecs polítics i tècnics de la formació. La jornada ha servit per reforçar la coordinació entre els responsables dels diferents àmbits d’actuació institucional, analizar a fons el moment polític i repassar temes que preocupen especialment al Camp de Tarragona com el pèssim servei de Rodalies, les conseqüències dels aiguats a l’Ebre, la gestió de la sequera, la MAT, el projecte de Hard Rock o els fons de transició nuclear.

L’inici de curs coincideix en un moment clau en què Junts ha guanyat centralitat política. Per un costat té la clau de la governabilitat a l’Estat espanyol i ja ha aconseguit els primers fruits d’aquest nou context i de la seva manera de negociar, com, per exemple, que el català ja sigui llengua d’ús al Congrés i estigui sobre la taula de la UE la seva oficialitat.

Pel que fa al Parlament, Junts va ser el grup que va aconseguir l’aprovació de més propostes en el Debat de Política General, demostrant ser el partit amb més capacitat d’iniciativa tot exercint una oposició exigent i, a la vegada, responsable, seriosa i propositiva.

Junts afronta el nou curs polític amb tota l’ambició amb el propòsit de consolidar-se com a pal de paller de l’independentisme. Un partit amb una clara vocació de majoria i de servei públic que té com a principi la defensa dels interessos de Catalunya i dels catalans.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */