.

.

TOTS 21


Josep Fèlix Ballesteros, sortint dels jutjats després de declarar com a investigat pel cas Inipro, el 26 de gener del 2016. Foto: ACN

El grup municipal de Junts per Tarragona, reunit aquest dilluns amb els membres del Comitè Executiu Local del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de Tarragona, ha acordat demanar la dimissió immediata dels dos càrrecs electes (Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria) implicats en el ‘cas Inipro’ i que l’Audiència de Tarragona ha confirmat que seran jutjats pròximament per la presumpta comissió de fins a nou delictes.

El portaveu del grup municipal, Didac Nadal, ha declarat que “pel bé de la imatge de la ciutat de Tarragona, del seu Ajuntament i dels seus veïns i veïnes, preguem que les persones implicades en aquesta presumpta trama de corrupció dimiteixin dels seus càrrecs públics, de manera immediata”.

El portaveu ha insistit en el fet que “és una ofensa per a la ciutadania de Tarragona que es mantinguin a un càrrec públic persones acusades i pendents de judici per delictes greus, entre els quals hi ha la malversació de fons públics que s’havien de destinar a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, han de dimitir de forma immediata”.

Des de la formació es considera que la suspensió de militància dels dos regidors, per part del PSC, “consisteix en un intent de maquillar la gravetat dels fets, ja que més enllà de ser apartats de la seva formació política, haurien de deixar els càrrecs públics que ostenten i pels quals reben una retribució econòmica”, ha apuntat Nadal.