.

.

TOTS 21


Els cinc primers números de la llista de Junts per Cambrils. Foto: Cedida

Els cinc primers números de la llista de Junts per Cambrils. Foto: Cedida

Junts per Cambrils ha presentat aquesta setmana els cinc primers números de la llista electoral per a les pròximes municipals.

A part de l’Enric Daza, qui ja va ser presentat com a alcaldable, s’ha donat a conèixer el nom de les quatre persones que l’acompanyaran als llocs de dalt, ocupant els números del 2 al 5. Es tracta de persones molt consolidades en la vida social i empresarial cambrilenca que han assumit el repte per diversos motius un cop els ha fet la proposa Daza.

Laura Mellau, empresària del sector de la restauració i exregidora de l’Ajuntament de Cambrils entre els anys 2008 i 2015, exercint els últims quatre anys d’aquest període tasques de govern al capdavant de la regidoria de Joventut i com a responsable de l’OAC, ocupa ara el número 2 de Junts per Cambrils.

Teresa Recasens, propietària d’un comerç a la Plaça de la Vila i molt vinculada al teixit associatiu del municipi on ha presidit diverses entitats com el grup Arrels, la Unióde Botiguers o l’associació de Vila Comerç, serà la número 3.

El quart lloc l’ocupa un conegut empresari del sector de la restauració, el Llorenç Blasco, propietari del Xiringuito Denver i el Restaurant Denver.

El cinquè lloc és per Jordi Moretó, persona vinculada al mar ja que és Patró d’Altura de la Marina Mercant, capità al sector de la nàutica esportiva i ha dirigit diverses escoles de l’àmbit marítim.

Durant la presentació, Enric Daza va argumentar que els ha contactat a totes i a tots perquè “Cambrils necessita gent preparada per a treballar intensament per tirar endavant el municipi i assumir el repte de situar-lo al lloc que li pertoca en tots els sentits. Les persones compromeses amb el projecte són totes persones compromeses amb la vocació de servei que es necessita en la política”.

Junts per Cambrils segueix treballant per acabar de concretar els noms de la resta de persones que formaran la llista electoral i, de manera paraiel·la, segueix elaborant el seu programa electoral que, com ha avançat aquest dijous el candidat Enric Daza, estarà centrat en els àmbits socials, per a la millor de la qualitat de vida de les persones, i en aquelles inversions que cal realitzar i que en alguns casos són assignatures pendents.