.

.

TOTS 21


El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha criticat l’acostament del Govern cap als socialistes per aconseguir suports per aprovar els pressupostos. Turull ho ha expressat aquest dissabte durant la presentació del candidat a les municipals a Tarragona. En el seu discurs, ha lamentat que els republicans “prioritzin poc el país” per arribar a un acord “com sigui”. Per la seva part, la presidenta del partit, Laura Borràs, ha afirmat que les mobilitzacions contra la cimera hispano-francesa demostren que el procés per assolir la independència “no s’ha acabat”. Borràs també ha defensat que la formació treballa per les mateixes causes a Catalunya i a Madrid i ha insinuat que no se n’hauran “d’amagar” com altres partits.

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, amb l’alcaldable per Tarragona, Jordi Sendra. Foto: Ariadna Escoda

Enmig de negociacions de l’executiu de Pere Aragonès per rebre els suports necessaris i aprovar els comptes, el secretari general de Junts per Catalunya ha lamentat que Esquerra els hagi deixat de considerar “socis prioritaris”. Així, ha criticat que el Govern no treballi per garantir una majoria independentista i per contra, opti per l’estabilitat que els puguin oferir els socialistes.

Jordi Sendra

Turull ho ha manifestat aquest dissabte en l’acte de presentació de l’alcaldable per les eleccions municipals a Tarragona, Jordi Sendra, on també hi ha participat de forma telemàtica de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Nombroses personalitats polítiques del partit s’han acostat fins al Teatret del Serrallo per donar suport a la candidatura de Sendra.

Pel que fa a la continuïtat del procés, la presidenta del partit, Laura Borràs, s’ha referit a les mobilitzacions d’aquest dijous contra la cimera hispano-francesa per assegurar que “res està aturat”. En aquest sentit, ha defensat que Junts treballa per les mateixes causes polítiques per igual arreu.

Ariadna Escoda