.

.

TOTS 21


Foto de família dels assistents a la primera assemblea comarcal de Junts al Baix Camp

El passat 30 de juny es va celebrar la primera assemblea comarcal de Junts al Baix Camp, a Riudoms. L’acte, encapçalat per Albert Batet, president del Grup parlamentari de Junts, va comptar amb la presència de tota la Direcció Comarcal i membres de la Direcció Nacional. Aquesta trobada es va organitzar en format híbrid, amb la participació presencial i telemàtica de la militància del partit, degut encara a la situació actual de la pandèmia per la Covid-19.

Batet va obrir l’acte fent un repàs de l’actualitat política i de la nova organització del Govern de la Generalitat. En aquest sentit, Batet va destacar ‘l’excel·lent representació’ que tindrà el Baix Camp en aquesta nova legislatura.

L’acte, que va reunir un nombrós grup de militants dels diversos pobles de la comarca, va servir per posar al dia a tothom de l’estat actual i de les diferents actuacions que està duent a terme la direcció del partit i com a punt de partida del nou projecte que arrenca al Baix Camp, amb una recentment estrenada executiva comarcal.

La trobada va començar amb unes paraules de l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, per donar la benvinguda als assistents i felicitar, en nom del partit, a tots els nous càrrecs de la comarca. Pedret va dirigir també unes paraules d’agraïment a Joaquim Calatayud, nou diputat al Parlament de Catalunya, per ‘la seva gran tasca i dedicació’ al capdavant del Consell Comarcal del Baix Camp, des de l’any 2011. Per la seva banda, Calatayud va manifestar sentir-se molt agraït i, al mateix temps, molt motivat i amb moltes ganes de continuar treballant pel territori però a partir d’ara, des del seu escó al Parlament.

A continuació Eusebi Campdepadrós, coordinador de la vegueria del Camp de Tarragona, va fer un repàs i va valorar, de manera positiva, els primers
mesos d’acord de Govern a la Generalitat. En el seu discurs va destacar que el Baix Camp és una peça clau en l’engranatge del partit i va donar la
benvinguda als nous càrrecs del partit posant èmfasi del gran múscul polític que ocupa el Baix Camp en aquesta nova etapa política que ha arrencat fa just unes setmanes.

A l’acte també es va poder escoltar la recent delegada del Govern de la Generalitat, a Tarragona, Teresa Pallarès. ‘Des de la comarca celebrem que
Pallarès hagi fet un pas endavant en aquest nou repte. Estem convençuts que la demarcació de Tarragona estarà molt ben representada; la seva dilatada i excel·lent trajectòria política així ho avala’ subratlla la comarcal de Junts.

La darrera intervenció va anar a càrrec de la senadora i actual regidora de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví. La
senadora per Tarragona de Junts per Catalunya va fer un repàs dels diferents projectes i mocions que han estat defensant en els darrers mesos, com també els que tenen damunt de la taula. Castellví va destacar la importància de ‘donar veu’ a totes les inquietuds i necessitats del territori en el si de la Cambra.

Entre els assistents a l’assemblea hi figurà Trini Castro, directora territorial de la vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori; Montse Vilella, regidora de l’Ajuntament de Reus i nova directora general d’Autonomia Personal i Discapacitat; Josep M. Cruset, reelegit president del Port de Tarragona o Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, a més d’un gran nombre de representants municipals de la comarca.

L’objectiu de la nova formació ‘passa per continuar amb la feina feta fins ara, seguir creixent en el territori i treballar pels reptes de la comarca i del país’, destaca la formació.